Alle tenten

Kampeertenten in alle soorten en maten

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Highlander Elm 4 hybride tent

25 aug. 2020
“Super blij waren we met ons familiebad van intex. Stevig en niet te groot. Ideaal om even te verfrissen tijdens de warme zomerdagen. Loopt snel terug leeg en je kan het ventiel maximaal openen voor snelle uitlaat van lucht. Top👍 ”
Highlander Elm 4 hybride tent

Bo Garden Party Shelter Medium

21 aug. 2020
“Super mooie tent. Sterk en makkelijk op te zetten. Zeer tevreden over kwaliteit maar ook over prijs, snelheid en service”
Bo Garden Party Shelter Medium

Highlander Blackthorn 2 tunneltent

7 aug. 2020
“Dit is een goedkope tent, en aan diverse zaken is dat wel te zien. Maar niks onoverkomelijks. Zocht een tent waarin je in je eentje de ruimte hebt, maar *eventueel* nog iemand erbij in kunt hebben. Voor dat doel voldoet deze tent prima. In vergelijking met de Blackthorn 1 krijg je veel meer ruimte binnenin tegen weinig extra gewicht. Als 2-persoons is 'ie aan de krappe kant maar het kan wel. Opzetten gaat vlot (als je even door hebt hoe 't moet). Ook fijn: eerst buitentent, dan kun je naar binnen kruipen met je spul & binnentent ophangen. Prettig voor als 't regent. Camo vindt ik een plus als je een keer wildkampeert. En het oogt gewoon cool! Maar 't is een vrij lichte kleur, lees: zonlicht valt *door* het doek, en warmte blijft dan in de tent hangen. Dus beter op een schaduwrijke plek zetten. Sta je vaker in de volle zon, zou ik voor de donkergroene variant gaan. Of een andere tent met bijv. zilverkleurige buitenkant. Al met al zeer tevreden over hoeveel tent je voor dit geld krijgt. Nu eens zien hoe lang 'ie het uithoudt... :-)”
Highlander Blackthorn 2 tunneltent