Alle tenten

Kampeertenten in alle soorten en maten

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Highlander Blackthorn 1 trekkerstent

29 jul. 2020
“Ik koos dit tentje omdat ik dringend op zoek was naar een lichtgewicht tentje voor weinig geld voor een individuele trekking door Nederland en België. Eerst de voordelen: het tentje is zeer eenvoudig op te zetten. Het is zo compact dat het zelfs in mijn rugzak van 35 liter paste. Voor mij ook voldoende ruim (ik ben een 1m63). Een slaapmatje van 1m80 op 50cm past vlot. Er is ook voldoende ruimte tussen binnen en buitententen zodat je ook daar wat spullen kan opbergen die je niet mee in je tent neemt (bijvoorbeeld je schoenen). Met een extra scheerlijn en tentstok kan je ook gemakkelijk een soort voortentje creëren. Ik ben ook droog gebleven in de regen. Het nadeel is wel de beperkte kwaliteit: ik heb het 5 keer opgezet, volledig volgens het boekje, en de tentstokken zijn nu al op twee plaatsen gespleten in de lengte (gemakkelijk te tapen, maar toch). Verder is er ook al een stukje naad gescheurd tussen het zeil van de binnentent en het gaas, én zijn er wel meerdere lossen naden bij de stukjes waar de stokken door moeten. Ik heb bewust gekozen voor een goedkoop product, maar zelfs dan had ik toch iets meer kwaliteit verwacht.”
Highlander Blackthorn 1 trekkerstent

Highlander Blackthorn 2 tunneltent

5 aug. 2019
“We hadden snel een tent nodig voor onze reis. De tent werd super snel geleverd dus dat is al een pluspunt, daarnaast is hij ruim voor 2 personen en heeft een klein maar fijn voor-tentje. En licht ook! Voor 65 euro ben ik super tevreden! geweldige tent, zeker voor die prijs!”
Highlander Blackthorn 2 tunneltent

Vango Halo Pro 200 koepeltent

4 aug. 2019
“Deze tent voldoet aan alle verwachting, compact, snel op te zetten, wind en waterdicht ideaal voor een motorvakantie, ik had alleen daar nog een compacter zakje bijgestaan zodat je de tentstokken en haring spart kan vervoeren, uiteraard geldt dit alleen voor bikers, van mij krijgt hij een 9,9 ”
Vango Halo Pro 200 koepeltent