Merken

Alle tentmerken

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Highlander Blackthorn 2 tunneltent

5 aug. 2019
“We hadden snel een tent nodig voor onze reis. De tent werd super snel geleverd dus dat is al een pluspunt, daarnaast is hij ruim voor 2 personen en heeft een klein maar fijn voor-tentje. En licht ook! Voor 65 euro ben ik super tevreden! geweldige tent, zeker voor die prijs!”
Highlander Blackthorn 2 tunneltent

Coleman Event Shelter Pro XL

4 aug. 2019
“Heel graag wilde ik dit product en heeeeel lang getwijfeld.. De shelter is op zich voor kort gebruik (lees: geen lange camping vakantie). Een super ding het tentdoek staat in mijn mening iets te strak. Als ze het tentdoek zouden maken van voortent of normale tentkwaliteit, zou half Nederland met deze shelter op de camping zitten, ik heb hem ingespoten met uv-protector en siliconenspray, kijken hoe lang hij het volhoudt voordat ie scheurt, Snel op te zetten en af te breken en windbestendig. Hopelijk maakt Coleman een upgrade met een beter doek, alleen de aanschaf is best prijzig aangezien je alle losse wanden/schaduwdoek apart erbij moet bestellen en dat is geen kattenpis, zeker niet als je de pro versie hebt! alhoewel de gewone ook op de pro versie passen, alleen dan niet geheel waterdicht zijn. Al met al een fijne shelter!”
Coleman Event Shelter Pro XL

Vango Halo Pro 200 koepeltent

4 aug. 2019
“Deze tent voldoet aan alle verwachting, compact, snel op te zetten, wind en waterdicht ideaal voor een motorvakantie, ik had alleen daar nog een compacter zakje bijgestaan zodat je de tentstokken en haring spart kan vervoeren, uiteraard geldt dit alleen voor bikers, van mij krijgt hij een 9,9 ”
Vango Halo Pro 200 koepeltent